Üretim
Projelendirme
Teknik Proje Geliştirme
Son kullanıcı tarafından talep edilen ürün için, üretim aşamasına geçmeden önce alanında uzman ekipler ile teknik proje geliştirilmesi yapılmaktadır. Bu bölümde ürünün hizmet edeceği teknik alana yönelik proje hazırlığı ve çizimleri tamamlanmaktadır.


Kesim
Endüstriyel Kesim İşlemi
Hammadde halinde bulunan malzemenin istenen ölçülerde ve boyutlarda kesilmesi işlemidir.
Soğuk Şekillendirme
Şekillendirme ve Dayanıklılık Artışı
Çelik, alüminyum, bakır gibi birçok metal ve alaşıma şekillendirme yapılması için tercih edilen temel yöntemdir. Bu yöntemin bir amacı da malzemenin dayanımının arttırılmasındır.


Talaşlı İmalat
İmalatta Teknolojik Araçlar
Tasarımı, dizaynı ve konstrüksiyonu yapılan, imalat süreci belirlenen makine elemanının, imalat sürecine uygun talaşlı imalat tezgâhlarında, belirlenmiş kesici takımlar marifetiyle işleme operasyonuna tabi tutularak şekillendirilmesini kapsayan imalat yöntemidir.
Kaynaklı İmalat
Güçlü ve Sağlam İmalat
Kaynaklı imalat, materyalleri sıkıca birbiri ile birleştirmek için kullanılan imalat yöntemidir.


Boya ve Yüzey Kaplama
Renklendirme ve Yüzey Düzeltilmesi
Boya ve yüzey kaplama bölümünde boyanacak malzemelere son renkleri verilir ve malzeme dayanıklılık artışı sağlanır. Bu bölümden çıkan malzeme/teçhizat artık son aşama olan montaj için hazır hale gelir.
Montaj
Nihai Ürün / Hizmet Çıkışı
Kullanıcı talepleri doğrultusunda kesilen, şekillendirilen hataları giderilen ve boyanan ürünlerin talep sahibine ulaşmadan önce bütün hale getirilmesi işlemidir.
